Globallashuv Jarayonida Kibermakonda Yoshlar Ma’naviy-Axloqiy Dunyoqarashiga Ta’sir Qiluvchi Omillar (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2025)
Maqolada bugungi globallashuv jarayonida shaxs ma’naviy ruhiy dunyosiga tajovuz qilish, vayronkorlik, buzg‘unchilik, axloqsizlik g‘oyalarini tarqatuvchi mafkuraviy xurujlarni inobatga olib kibermakonda shaxs ma’naviy kamolotiga salbiy ta’sir ko‘rsatadigan illatlar tadqiq qilingan