Talabalarda Muhandislik Muhandislik Ijodkorligini Shakllantirishning Nazariy Asoslari (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2025)
Maqolada texnik oliy ta'lim muassasalarida talabalarni muhandislik kasbiy faoliyatiga tayyorlashda ijodkorlik qobiliyatlarini rivojlantirishning tashkiliy metodik modeli ishlab chiqilgan va uning asosiy qoidalari mazmun – mohiyati yoritib berilgan