(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбек мусиқали театрининг ўзига хос хусусиятлари, шаклланиш ва ривожланиш босқишлари, узоқ йиллик фаолияти давомида орттирган тажрибалари, сўз устида ишлаш ҳамда вокал ижрочилиги хусусида сўз боради.