(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Ushbu maqolada Hindistonning Xitoy bilan munosabatlardagi o’zgarish va rivojlanish tendensiyalari muhokama markazida turadi. Shu bilan birga, Hindistonning qo’shnilari - Pokiston, Bangladesh, Myanma, Nepal va Butan bilan munosabatlaridagi muvaffaqiyatlar, kamchiliklar va ziddiyatlar hamda ularning o’ziga xos sabablari ham keltiriladi. Maqolani yozishda xronologik yondashuv, taqqoslash va sintez-tahlil usullaridan foydalanilgan. Maqola annotatsiya, kalit so’zlar, kirish, asosiy qism, xulosa va adabiyotlar ro’yhatidan iborat