(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Ushbu maqolada biz o’qituvchilarga o’qitishda AKTdan samarali foydalanishga yordam beradigan asosiy qadamlarni ko’rib chiqamiz, shuningdek, uni olib kelishi mumkin bo’lgan foydalarini aniqlaymiz.