(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Ushbu makolada ta’lim tizimida psixologik xizmatning roli va uning tashkil etish usullari xakidagi fikr va mulohazalar bayon etilgan. Xar biri o‘quvchi uchun psixologik muxofaza imkoniyatlarini yaratish va shu asosda o‘quv faoliyati samaradorligini ta’minlash zarur bo‘ladi. Maktabda o‘quvchilarga xos psixik konuniyatlarga tulik rioya kilishda va ta’limni tashkil etishda psixologik xizmat katta ahamiyatga ega.