(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni davlat maktabgacha ta’lim muassalarida tadiatni asrash va tabiatdagi turli xil jonzotlar, o‘simliklarning nomlari bilan tanishtirish o‘rganilgan. Shuningdek 2-3 yoshli va 3-4 yoshli, 5-6 yoshli tarbiyalanuvchilarga yoshini e’tiborga olgan holda tabiat haqida tasavur hosil qilish o‘rgatiladi.