(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2026)
Ishda gumanitar yo‘nalishlarida tahsil oluvchi talablarning «Fizika» kursini o‘rganishiga bo‘lgan pozitiv motivatsiyani rivojlantirish metodlari qarab chiqilgan. Kasbiy muvafaqqiyat va bilish motivasiyalariga ko‘rsatma qilingan.