(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2026)
Mazkur maqolada oziq-ovqat sanoati yo‘nalishlarida kadrlar tayyorlash jarayonini takomillashtirishda raqamli texnologiyalardan foydalanishning o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Interfaol darslarni tashkil etishda zamonaviy raqamli vositalar, ta’lim platformalari, virtual laboratoriyalar va multimediali resurslardan foydalanish tajribalari o‘rganiladi. Shuningdek, oziq-ovqat texnologiyasi bo‘yicha mutaxassislar tayyorlashda ta’limning samaradorligini oshirish, talabalar motivatsiyasini kuchaytirish, kompetensiyalarni shakllantirishda raqamli vositalarning afzalliklari yoritiladi.