(untitled) (Progress Annals: Journal of Progressive Research, 2025)
мақолада тобора мураккаблашиб бораётган глобаллашув ва трансформациялашув жараёнида рақамли технологиялар орқали содир этилаётган жиноятлар ва уларнинг ўзига хос хусусиятлари, хусусан кибержиноятчиликка қарши курашишнинг ҳуқуқий асослари ҳамда уни такомиллаштириш масалалари таҳлил қилинган.