Фарғона Водийсида Никоҳ Тўйи Ва У Билан Боғлиқ Диний Эътиқодлар (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2023)
Мақолада Фарғона водийси ўзбекларининг анъанавий никоҳ тўйи маросимлари қадимий эътиқодий қарашлар ва анъаналар билан боғлиқ турфа хил урф-одат ва маросимлар мажмуида ҳақида маълумотлар берилган бўлиб, уларнинг аксарияти исломий анъаналар билан ўзаро уйғунлашган, қоришган ҳолда бугунги кунга қадар давом этиб келаётганлиги ҳақида маълумотлар таҳлил қилинган.