Anafora hodisasining Enaxon Siddiqova ijodidagi o‘rni (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2023)
Ushbu maqolada anafora hodisasi haqida fikr yuritiladi.Uning poetik sintaksis hodisasi ekanligiga urg‘u beriladi.Enaxon Siddiqova ijodidagi qo‘llanish o‘rni,stilistik xususiyatlari tahlil qilindi.