Boshlangʻich Sinf Oʻquvchilarining Nutq Madaniyatini Shakllantirishda Bolalar Adabiyotidan Foydalanish (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarning nutq madaniyati shakllantirishda bolalar adabiyotidan foydalanish masalalari koʻrib chiqiladi