(untitled) (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2023)
Мазкур мақолада психологик хусуссиятларни назарий-амалий ўрганиш ва илмий хулосаларни психологик фаолиятни ташкил этишда амалий жиҳатда ёритилган.