(untitled) (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2023)
Ушбу маколада ревматизм касаллиги ва келиб чикиши касалликни вактида аниклаш даво чораларини вактида бошлаш беморларнинг келажакдаги хаёт сифатини яхшилаш ва ногиронлик хамда улим холатини камайтириш каби муаммолар ва уларнинг ечими хакида фикр юритилади.