(untitled) (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2025)
Ushbu maqolada yosh davrlar psixologiyasida 7 yosh inqirozi davrlari, sabablari va yengib utish uchun alohida psixologik tavsiyalar etirof etiladi. Bu inqirozning ijobiy va salbiy tomonlari haqida so‘z yuritilgan