(untitled) (Open Herald: Periodical of Methodical Research, 2024)
Ushbu maqolada Amu-Buxoro magistral kanali qurilishi, uning o‘kla hayotida tutgan o‘rni hamda ahamiyati, vohada irrigatsiya inshootlarining rivojlanishi bayon etilgan. Shu bilan birga kanallarning asosiy ko‘rsatkichlari, ularning xalq xo‘jaligidagi salbiy va ijobiy jihatlari haqida fikr yuritiladi