(untitled) (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2024)
Ushbu maqolada grafik fanlarni o‘qitishda ta’lim metodlari muammosining dolzarbligi va ilmiy-nazariy asoslari tahlil qilinib, talabalarda o‘qitishda ta’lim metodlarning tasnifi, nazariy va amaliy asoslarining mazmuni hamda mohiyati yoritilgan. Shuningdek, maqolada tajriba ishlarining dastlabki nazorat natijalari hamda ta’lim metodlarining mavjud holatlari haqida mа’lumotlar keltirilgan.